Dark Pleasure (Ufo x Jazz)

Dark Pleasure (Ufo x Jazz)

dark pleasure hoofd

Geslacht Hengst
Kleur: Zwartbruin
Geboortejaar: 2008
Stamboek KWPN
Stokmaat 1.68

 

Dark Pleasure is een ruim voldoende ontwikkelde hengst die goed in het dressuurpaardenmodel is gebouwd. Het is een eerlijke en betrouwbare hengst met een goede tot zeer goede instelling. Hij heeft veel bereidheid tot werken.

Dark Pleasure is lichtvoetig in de draf en galop met een goede ruimte. In beweging heeft hij veel souplesse met een goede houding en balans. Dark Pleasure heeft veel aanleg als dressuurpaard en geeft zijn ruiter een goed tot zeer goed gevoel.

Dark Pleasure is een hengst die een pedigree heeft met zeer veel prestatie verervers met Jazz en Ferro aan de basis. Ufo en Metall zijn met veel succes uitgebracht in de dressuur.

Dark Pleasure’s moeder, Wild Pleasure, was kampioen op de CK te Heerjansdam en is via de moederlijn nauw verwant aan de tophengst Negro. Ze behaalde 81.5 punten voor de IBOP en bracht al eerder een aangewezen hengst. Grootmoeder Leandra bracht ook twee Z dressuurpaarden.

Dark Pleasure heeft een uniforme groep goed ontwikkelde en hoog benige veulens met uitstraling laten zien. De stap is actief en goed van ruimte en souplesse. De draf heeft een goede tact en houding, de galop is krachtig en goed van ruimte. Van de 10 geboren veulens in 2013 werden er 7 getoond die een zeer positieve indruk maakten.

Prestaties Dark Pleasure 2014/2015

Ermelo 3de plaats ISAH KNHS/KWPN hengstencompetitie klasse Z met 85,5pnt.

Roosendaal 2de plaats ISAH KNHS/KWPN hengstencompetitie klasse Z met 84 pnt.

Dark Pleasure heeft in het winterseizoen van 2015/2016 succesvol gepresteerd in het ZZ licht. Met overwinningen in de twee daagse wedstrijd Indoor Oosteind, en hij werd winnaar van de selectie wedstrijden in Dordrecht en Zuid Beijerland in het ZZ licht.

Dekgeld € 1100,- Bij gust € 250,- Excl. BTW & Verzendkosten

Dark Pleasure heeft in 2016/2017 in het ZZ licht scores boven de 70%  behaald onder zijn huidige amazone Femke de Laat.
Zijn zoon It’s a Pleasure (mv Blue Horse Zack) is goedgekeurd.

dark pleasure

  Ufo

  Metall

  Ferro Pref

  Edelweis Ster Pref

  Jufeera Ster

  El Corona

  Usi Ster

  Wild Pleasure Elite

  Jazz Pref

  Cocktail Pref

  Charmante Keur

  Leandra Pref

  Ferro Pref

  Eqaudor Keur Pref Prest Sport (dr)

 

Reacties zijn gesloten.